Всички категории
en.pngEN
страничен банер

Начало>Информация>Профил на групата

Въведение в групата

Основният бизнес на Goalong Liquor (Group) е производството и продажбите на международни спиртни напитки (като уиски, ракия, водка, джин, ром), както и внос и износ на стоки и технологии.

Goalong Liquor Brand беше предложена през 2011 г. за изграждане на първата международна марка алкохол в Китай, последвана от създаването на британската компания Goalong Liquor Group Company и започна да регистрира търговската марка "Goalong". Английската търговска марка "GOALONG" е омонимът на "Gaolang". Неговото значение е да бъде непрекъснато агресивен и да напредва смело напред, което е и спиралата на предприемачеството на Goalong Spirit.

Притежаването на близо 100 служители (2018 г.), 50 с бакалавърска или по-висока степен, 3 с магистърска или по-висока степен и 8 с професионални и технически сертификати.

Ликьорът Goalong е водещ в износа на спиртни напитки през всичките тези години.

В момента има пет молекулярни компании, две офшорни компании, пряко под юрисдикцията на чужди държави, пряко свързани с Goalong Liquor Group.


Група за алкохол Goalong

Bingo Bosolac International Liquor Sarl.
UK Goalong Liquor Group Co., Ltd.
Hunan Goalong Liquor Co., Ltd.
Changsha Goalong Liquor., Ltd.
Changsha Bingo Liquor Co., Ltd.
Шенжен Goalong Liquor Co., Ltd.
Liuyang Goalong Liqueor Distillery Co., Ltd.

Дестилерия Goalong

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. е професионален международен производител на алкохол на едно гише в Китай, инвестиран от UK Goalong Group през 2018 г., като основно произвежда и изнася уиски, ракия, водка, джин, ликьори и други ликьори. разположен в двуориентирания индустриален парк на град Liuyang, Това е 1-вата най-голяма дестилерия за едномалцово уиски в Китай, а също и 4-та дестилерия, инвестирана от Goalong Group, с най-модерното и модернизирано оборудване и система за управление на високо ниво, представляваща Четвърто международно ниво на доставка, фокусирано основно върху производството на китайско уиски и ликьори с частни марки за клиенти от и в чужбина.

                       

Дестилерията за уиски се намира в планинския район Liuyang, който е много подходящ за дестилиране на уиски поради качествената вода и приятната обстановка; Доброкачествена вода с по-нисък индекс на електролитна скорост и без разтворени соли, което прави алкохолите чисти и чисти, меки и меки, няма да навреди на тялото, когато им се наслаждавате.

                       

Goalong Group е първата, която произвежда и развива едно малцово уиски в Китай. Понастоящем нейните НИРД и производственото ниво са водещи в Китай. Компанията е формирала вътрешен пазар и износ като основен бизнес режим от 1 г., Водейки продажбите за 2009 последователни години. 7 инциденти със сигурността, 0% следпродажбено обслужване. Предали сме сертификати FDA & ISO & QS & HACCP и сме изнесли нашите продукти в над 100 страни и сме спечелили добра репутация, като Русия, Америка, Германия, Филипините, Панама, Мексико, Суринам, Австралия, Нова Зеландия и т.н.

                       

Всички наши продукти могат да бъдат отпечатани с британски или френски баркод, с висококачествени суровини и опаковки. Качеството е душата и клиентът винаги е на първо място, ние се основаваме главно на дългосрочен бизнес и приятелски отношения, като печеливша връзка с клиенти. Ние имаме богат опит в изложбите и сме спечелили много добри репутации в световен мащаб.

                       

Основана от г-н Алън в Лондон, марката Goalong означава „върви напред“ и нейното лого символизира културата на Goalong, бъдете верни и смели да имате мечти, бийте се и Goalong за мечти! В момента имаме четири марки, „Goalong“ Whisky, „Bosolac“ Brandy, „Ambiguous“ Vodka и „MonaFrcc" Gin. Goalong е и първата китайска единична малцова марка уиски в Китай.

                       

Goalong е отекваща марка алкохол, страхотна мисия беше дадена, когато марката беше създадена. Изминаха много години, слоганът на Goalong никога не се е променил. Непрекъснато да печелим похвала и признание на пазара на спиртни напитки в света, което прави изпотяването и усилията по-значими.

                       

Ние, Goalong for Dreams!

фирмена култура

Структура на компанията